HIT Forums

Developers Discussion => General Chat => Topic started by: Afriendlyperson on January 27, 2011, 01:40:23 PM

Title: Additive half life textures problem
Post by: Afriendlyperson on January 27, 2011, 01:40:23 PM
Hello everyone. I'm having a strange models textures problem. The main thing is, that these textures (additive) dont apear corectly in game. Maybe someone knows how to fix it? Oh, and in hlmv textures apear CORRECTLY. My half life is in version 1111 (i think) I attached some screenshots (slave light), (m4a1 aiming dot)



[File not found]
Title: Re: Additive half life textures problem
Post by: Greaser on January 27, 2011, 03:26:15 PM
Put both files from the attached archive into your Half-Life folder.

[File not found]
Title: Re: Additive half life textures problem
Post by: Afriendlyperson on January 27, 2011, 03:35:08 PM
GIANT thanks. :D 
Title: Re: Additive half life textures problem
Post by: Greaser on January 27, 2011, 03:36:05 PM
No problem, you're welcome.
Title: Re: Additive half life textures problem
Post by: Mafisha on May 11, 2011, 05:49:42 PM
Lexi, that's what I've done, and I get a message like "Failed to load engine DLL".
What's going on? :|
It broke my game X(
Title: Re: Additive half life textures problem
Post by: Greaser on May 12, 2011, 09:41:38 PM
That's strange, never heard of this. Make sure it's in correct folder.
Title: Re: Additive half life textures problem
Post by: Besli on May 12, 2011, 10:01:10 PM
Or make sure to dowmload the latest Half Life update.
Title: Re: Additive half life textures problem
Post by: Mafisha on May 13, 2011, 04:27:30 PM
It is in the halflife folder. It asked me whether to replace the DLLs, so I clicked 'Yes'.
***
Sorry that I ask when I could find out myself, but You know any trusted sources?
It's just I'm being panicky about my PC security and don't want any fake or broken updates...
Title: Re: Additive half life textures problem
Post by: Greaser on May 14, 2011, 02:20:52 PM
This (http://www.ausgamers.com/files/details/html/2457) is one of these I trust. That should do.
Try it and tell me if it worked.
By the way, added you to my Steam friends, if you don't mind.
Title: Re: Additive half life textures problem
Post by: Mafisha on May 14, 2011, 04:16:39 PM
That one You linked didn't work, at the end if announced 'Not Found', but I risked it and re-typed the name on Google and picked one from FilePlanet. Well, some things are really worth the risk. I'll tell You in a moment whether it works or not...

It's OK about Steam. Luckily I have the same name there as here. Although the 'module' below isn't even working for me. I added You 'back' as well :)

***

Yes! YES!!! Thank You SO MUCH! :D The risk was worth it after all ;)