HIT Forums

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Author Topic: HL: Source technical issue  (Read 1985 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Wester547

  • Blue Screen Of Death
  • Snark
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 13
  • This you cannot 0wn ->
    • View Profile
    • Start!
HL: Source technical issue
« on: January 24, 2006, 01:27:26 AM »

For some odd reasons, upon loading a map, the dynamic soft shadows will appear under the model spontaneously, but only upon restarting the map, but sometimes that doesn't help.... and shadows are set to high detail. I've got a Pentium 4b Northwood 2.66 GHz, 1GB of RAM, a 128MB DDR ATi Radeon 9500 Pro, and all the latest drivers. Anyone have any idea what's wrong? Is this issue normal?
« Last Edit: November 03, 2008, 06:05:21 AM by Wester547 »
Logged

flynia

  • HLS-HD Team Member
  • Gonarch
  • ********
  • Offline Offline
  • Posts: 1298
  • EliTe HeAdCrAb!!!
    • View Profile
Re: HL: Source technical issue
« Reply #1 on: January 24, 2006, 02:51:51 AM »

Can we have a screenshot or something displaying the error???

Try installing the latest version of Direct X too http://www.microsoft.com/windows/directx/default.aspx
Logged

Frraksurred

  • Team HL:S:HD
  • Moderator
  • Gonarch
  • *******
  • Offline Offline
  • Posts: 1822
  • ~ More Hi-Deffier ~
    • View Profile
    • World Wide Ambassadors
Re: HL: Source technical issue
« Reply #2 on: January 24, 2006, 04:46:50 AM »

I have run into a few instances where shadows seemed to disappear on some maps and reappear on others.  I don't know what causes it, but I have been told that they don't actually disappear, they just become so light it is hard to see them.  I went back and looked again and found it to be true.

I'm not sure if this is what you are experiencing or not, but I thought I'd throw it out there just in case.
Logged