HIT Forums

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Author Topic: HUD Question  (Read 2798 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ruM

  • Talented, but Lazy.
  • Gargantua
  • *******
  • Offline Offline
  • Posts: 946
  • "SHOOOOOSH!".
    • View Profile
HUD Question
« on: May 21, 2007, 10:38:55 PM »

I'm trying to find which sprites these boxes on the HUD belong to:



I just need to know what sprite(s) these boxes are a part of so I can edit them. Many thanks. :)
Logged

James

  • Throw THIS at THAT!
  • Global Moderator
  • Gonarch
  • *******
  • Offline Offline
  • Posts: 3663
  • <3
    • View Profile
    • Resident Evil : Cold Blood
Re: HUD Question
« Reply #1 on: May 22, 2007, 12:41:49 AM »

640hud7.spr, after the number 5, I believe.
Logged

ruM

  • Talented, but Lazy.
  • Gargantua
  • *******
  • Offline Offline
  • Posts: 946
  • "SHOOOOOSH!".
    • View Profile
Re: HUD Question
« Reply #2 on: May 22, 2007, 01:23:57 AM »

Its not apparently. I tried editing the small section just next to #5 with something, but it still stays the same. I additionally colourized the whole 640hud7 sprite red, to see if it changes the box colour but that didn't work either.
Logged

James

  • Throw THIS at THAT!
  • Global Moderator
  • Gonarch
  • *******
  • Offline Offline
  • Posts: 3663
  • <3
    • View Profile
    • Resident Evil : Cold Blood
Re: HUD Question
« Reply #3 on: May 22, 2007, 01:48:59 AM »

Ah right. In that case, it might be a programmed box, much like the divider bar in between the ammo and health/HEV indicators.
Logged

ruM

  • Talented, but Lazy.
  • Gargantua
  • *******
  • Offline Offline
  • Posts: 946
  • "SHOOOOOSH!".
    • View Profile
Re: HUD Question
« Reply #4 on: May 22, 2007, 02:24:42 AM »

Argh not the result I wanted to find out. Never mind, thanks for helping.

On the other hand if it isn't programmed in and anyone knows which sprite the boxes belong to, let me know. :)
« Last Edit: May 22, 2007, 02:27:47 AM by ruM »
Logged

Gravewrecker

  • Gonarch
  • ********
  • Offline Offline
  • Posts: 1073
    • View Profile
Re: HUD Question
« Reply #5 on: May 26, 2007, 07:02:35 PM »

Seems like you'll have to change some sprites first, untill you know which one it is. If it's a Sprite then I'd check all the 640hud and 320hud sprites.
Other Question: Where did you get those beautifull sprites, are there more of them, can I get them? Thanks!
Logged

technoblue

  • Alien Grunt
  • ******
  • Offline Offline
  • Posts: 401
    • View Profile
Re: HUD Question
« Reply #6 on: May 27, 2007, 04:33:49 AM »

Argh not the result I wanted to find out. Never mind, thanks for helping.

On the other hand if it isn't programmed in and anyone knows which sprite the boxes belong to, let me know. :)

The box is programmed in, so you can't change it.
Logged

Gravewrecker

  • Gonarch
  • ********
  • Offline Offline
  • Posts: 1073
    • View Profile
Re: HUD Question
« Reply #7 on: May 27, 2007, 09:37:53 AM »

You can, if you know how to reprogramm it, but that's way over my skills. :-\
Logged

ruM

  • Talented, but Lazy.
  • Gargantua
  • *******
  • Offline Offline
  • Posts: 946
  • "SHOOOOOSH!".
    • View Profile
Re: HUD Question
« Reply #8 on: May 28, 2007, 04:34:47 PM »

I'm not familiar with coding. I guess it cant be helped. Thanks again.

Where did you get those beautifull sprites, are there more of them, can I get them? Thanks!

They're my own HUD sprites. But most of them like above are for specific weapons. So if a Glock-19 and a Colt Anaconda isn't amongst your array of custom weapons, releasing them would be pointless.
Logged

Tony_Freeman

  • Gonarch
  • ********
  • Offline Offline
  • Posts: 1177
    • View Profile
Re: HUD Question
« Reply #9 on: May 28, 2007, 07:22:27 PM »

Whoa, hell, i'd change all of my weapon models just to use that spire set! Really nice work there.
Logged

Gravewrecker

  • Gonarch
  • ********
  • Offline Offline
  • Posts: 1073
    • View Profile
Re: HUD Question
« Reply #10 on: May 29, 2007, 10:52:36 AM »

My Array of Custom Weapons includes many alternatives, and your Awesome HUD is worth taking some models I don't like that much!
I'd like to see more of it, Screenshots or Release? Please!
Question: For which Weapons is your HUD?
Logged