HIT Forums

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1] 2 3

Author Topic: Why Map When you can? Auto-Map?  (Read 8531 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

[DOG]

  • A Brain Eating...
  • Gargantua
  • *******
  • Offline Offline
  • Posts: 598
    • View Profile
Why Map When you can? Auto-Map?
« on: August 05, 2008, 08:20:28 PM »

Has anyone tried this program from FPS Banana?
http://www.fpsbanana.com/tools/3180
It's mapping... without actually mapping?
Logged

Barnz

  • French Fries
  • Gonarch
  • ********
  • Offline Offline
  • Posts: 1420
    • View Profile
Re: Why Map When you can? Auto-Map?
« Reply #1 on: August 05, 2008, 08:32:08 PM »

It's a terrible program.
Logged

[DOG]

  • A Brain Eating...
  • Gargantua
  • *******
  • Offline Offline
  • Posts: 598
    • View Profile
Re: Why Map When you can? Auto-Map?
« Reply #2 on: August 05, 2008, 08:54:46 PM »

Works fine.
Runs fine.
Compile fine.
Creates a decient map.
I see no real problems here.
Logged

T0asty0ne

  • Nom nom nom!
  • Houndeye
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 96
  • Hi-res Tan!!!
    • View Profile
Re: Why Map When you can? Auto-Map?
« Reply #3 on: August 05, 2008, 10:17:27 PM »

Maybe if they can add that cup of noodles then I will try it. Just kidding. Gonna try it soon.
Logged

Body

  • Houndeye
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 50
  • MISTAKE
    • View Profile
Re: Why Map When you can? Auto-Map?
« Reply #4 on: August 05, 2008, 10:42:23 PM »

Generated maps sux in FPS i think.  ::) but hellyeah i try it  ;D

ROFL: and its not bad !
« Last Edit: August 05, 2008, 10:49:26 PM by Body »
Logged

J-Man

  • Too busy for anything
  • Alien Grunt
  • ******
  • Offline Offline
  • Posts: 220
  • I need to stop posting firestarter threads.
    • View Profile
Re: Why Map When you can? Auto-Map?
« Reply #5 on: August 06, 2008, 12:49:14 AM »

Where do you get the compiler stuff? The site it tells you to go to is down.
Logged

[DOG]

  • A Brain Eating...
  • Gargantua
  • *******
  • Offline Offline
  • Posts: 598
    • View Profile
Re: Why Map When you can? Auto-Map?
« Reply #6 on: August 06, 2008, 01:47:47 AM »

Logged

gi777

  • headcrabz!!
  • Alien Grunt
  • ******
  • Offline Offline
  • Posts: 436
  • headcrabz are cool
    • View Profile
Re: Why Map When you can? Auto-Map?
« Reply #7 on: August 06, 2008, 07:50:19 AM »

Blarg, zhlt won't work on vista, guess ill have to wait till my other computer is fixed.
Logged

Barnz

  • French Fries
  • Gonarch
  • ********
  • Offline Offline
  • Posts: 1420
    • View Profile
Re: Why Map When you can? Auto-Map?
« Reply #8 on: August 06, 2008, 04:52:58 PM »

Generated maps sux in FPS i think.  ::) but hellyeah i try it  ;D

ROFL: and its not bad !

What can I say...some poeple have low standarts.
Logged

Coozins

  • T-Virus carrier
  • Gonarch
  • ********
  • Offline Offline
  • Posts: 1885
  • What is this? What's going on here?
    • View Profile
Re: Why Map When you can? Auto-Map?
« Reply #9 on: August 06, 2008, 06:44:59 PM »

The concept is a good one, but I wouldn't recommend it for mods.
Logged

Frostbite

  • Today I've molested a...
  • Gonarch
  • ********
  • Offline Offline
  • Posts: 2466
  • Can't shake this feeling.
    • View Profile
    • Frostbite
Re: Why Map When you can? Auto-Map?
« Reply #10 on: August 06, 2008, 07:09:44 PM »

Quote
Why Map When you can?  Auto-Map?
Because Automatic Mapping is such a horrible idea, makes nearly every map look identical which removes any character, or personality the map would convey onto the Player for a better feeling of realism.
Logged

Shooter__Andy

  • Idea Generator
  • Gargantua
  • *******
  • Offline Offline
  • Posts: 643
  • ZombieEd. dev.
    • View Profile
    • Shooter__Andy's HomePage (in russian)
Re: Why Map When you can? Auto-Map?
« Reply #11 on: August 06, 2008, 07:17:36 PM »

So, it would make a perfect illusion of running through an endless office building, which, as far as I know kinda resemble a big part of Black Mesa.
Logged

Boon

  • Alien Grunt
  • ******
  • Offline Offline
  • Posts: 459
    • View Profile
Re: Why Map When you can? Auto-Map?
« Reply #12 on: August 06, 2008, 07:29:25 PM »

I don't think this is a horrible idea. Yes it generates soulless identical rooms, but I can edit the  maps after its done right?
So I can add a style or theme to them.
But lets hope this won't be the map building factory, for that meaningless farming game, that had become of SvenCoop lately.  :-\

EDIT: Could somebody post some screenshots of the maps it makes?
« Last Edit: August 06, 2008, 07:31:31 PM by Boon »
Logged

[DOG]

  • A Brain Eating...
  • Gargantua
  • *******
  • Offline Offline
  • Posts: 598
    • View Profile
Re: Why Map When you can? Auto-Map?
« Reply #13 on: August 06, 2008, 09:25:20 PM »

Sure I'll post some screenshots in a bit.
Actually I've been running a side mod with these maps, it's alot more random then you think.
Sure the textures and objects are the same but the rooms it makes are totaly random and no two rooms are the same.
Their are actually some outdoor areas also.
Logged

Barnz

  • French Fries
  • Gonarch
  • ********
  • Offline Offline
  • Posts: 1420
    • View Profile
Re: Why Map When you can? Auto-Map?
« Reply #14 on: August 06, 2008, 09:28:07 PM »

Send it to Valve, so they can do random maps for EP3.
Logged
Pages: [1] 2 3