HIT Forums

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Author Topic: Compiling error  (Read 1490 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dede

  • Houndeye
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 75
    • View Profile
Compiling error
« on: November 08, 2008, 06:20:44 PM »

I'm having a problem with my compile and I don't understand how to fix it. Can someone please help?
Qc file:
Code: [Select]
// 14 animation sequence(s)
$sequence "longidle" "longidle" fps 30
$sequence "idle" "idle" fps 30
$sequence "idle" "idle" fps 30
$sequence "fire1" "fire1" fps 30 { event 5001 0 "11" }
$sequence "fire_last" "fire_last" fps 30 { event 5001 0 "11" }
$sequence "reload_empty" "reload_empty" fps 30 {
{ event 5004 0 "4"  "weapons\usp_magout.wav"}
{event 5004 0 "24"  "weapons\usp_magin.wav"}
{ event 5004 0 "51"  "weapons\usp_flideforward.wav"}
$sequence "reload" "reload" fps 30 "
{ event 5004 0 "4"{"weapons\usp_magout.wav"}
{ event 5004 0 "24"  "weapons\usp_magin.wav"}
$sequence "deploy" "deploy" fps 30 {
{ event 5004 0 "9" {"weapons\usp_slideback.wav"}
 { event 5004 0 "23"  "weapons\usp_slideforward.wav"}
$sequence "idle" "idle" fps 30


Error:
Code: [Select]
grabbing .\/pt2.smd
grabbing .\/pt1.smd
grabbing .\/longidle.smd
grabbing .\/idle.smd
grabbing .\/idle.smd
grabbing .\/fire1.smd
grabbing .\/fire_last.smd
grabbing .\/reload_empty.smd
************ ERROR ************
.\/weapons\usp_magout.wav.smd doesn't exist
************ ERROR ************
.\/{event.smd doesn't exist
************ ERROR ************
.\/5004.smd doesn't exist
************ ERROR ************
.\/0.smd doesn't exist
************ ERROR ************
.\/24.smd doesn't exist
************ ERROR ************
.\/weapons\usp_magin.wav.smd doesn't exist

Please help.
« Last Edit: November 08, 2008, 06:31:47 PM by Dede »
Logged

Nige111

  • Gonarch
  • ********
  • Offline Offline
  • Posts: 2601
  • Metal Gea.. I mean.. Shagohod?!
    • View Profile
    • Cake :D
Re: Compiling error
« Reply #1 on: November 08, 2008, 08:04:33 PM »

Check your sound lines, it's trying to load them as a model, make sure you've got spaces and quotemarks in the right places.

Edit: You've got un-needed {'s at the start of the event lines, remove them
Logged

Dede

  • Houndeye
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 75
    • View Profile
Re: Compiling error
« Reply #2 on: November 08, 2008, 08:06:43 PM »

Thanks, I got the sounds to work now.
Logged

DiamonD

  • Gonarch
  • ********
  • Offline Offline
  • Posts: 2566
    • View Profile
Re: Compiling error
« Reply #3 on: November 08, 2008, 09:39:58 PM »

You need to close your brackets. It's essential in order to keep a good compile.

Code: [Select]
// 14 animation sequence(s)
$sequence "longidle" "longidle" fps 30
$sequence "idle" "idle" fps 30
$sequence "idle" "idle" fps 30
$sequence "fire1" "fire1" fps 30 { event 5001 0 "11" }
$sequence "fire_last" "fire_last" fps 30 { event 5001 0 "11" }
$sequence "reload_empty" "reload_empty" fps 30 {
{ event 5004 0 "4"  "weapons\usp_magout.wav"}
{event 5004 0 "24"  "weapons\usp_magin.wav"}
{ event 5004 0 "51"  "weapons\usp_flideforward.wav"}}
$sequence "reload" "reload" fps 30 {
{ event 5004 0 "4"{"weapons\usp_magout.wav"}
{ event 5004 0 "24"  "weapons\usp_magin.wav"}}
$sequence "deploy" "deploy" fps 30 {
{ event 5004 0 "9" {"weapons\usp_slideback.wav"}
 { event 5004 0 "23"  "weapons\usp_slideforward.wav"}}
$sequence "idle" "idle" fps 30

Copypasta this tofuplx

EDIT: oh shi- I didn't see the other post. wtf slow win95 piece of shit.
Logged