HIT Forums

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Author Topic: Is there a site problem here?  (Read 2439 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

[DOG]

  • A Brain Eating...
  • Gargantua
  • *******
  • Offline Offline
  • Posts: 598
    • View Profile
Is there a site problem here?
« on: November 14, 2008, 10:43:35 PM »

I'm not sure if it's just me.
Kyler sayed this site looks fine to him however all I see here on HIT is..


***Also I just noticed this is in the wrong section.*** it's hard to tell right now.
« Last Edit: November 14, 2008, 10:47:16 PM by [DOG] »
Logged

Frostbite

  • Today I've molested a...
  • Gonarch
  • ********
  • Offline Offline
  • Posts: 2466
  • Can't shake this feeling.
    • View Profile
    • Frostbite
Re: Is there a site problem here?
« Reply #1 on: November 14, 2008, 11:42:46 PM »

No, it's just you.

CTRL+F5
Logged

[DOG]

  • A Brain Eating...
  • Gargantua
  • *******
  • Offline Offline
  • Posts: 598
    • View Profile
Re: Is there a site problem here?
« Reply #2 on: November 15, 2008, 01:06:31 AM »

Nothing however I siwtch to the Opposing Force theme and it is fine.
However Arpature theme seems to be bad.
Logged

KylerAdams

  • A subtly invisible
  • Gonarch
  • ********
  • Offline Offline
  • Posts: 4253
    • View Profile
Re: Is there a site problem here?
« Reply #3 on: November 15, 2008, 01:33:38 AM »

While this maaaaay be because I'm using I[nternal]E[rror] instead of my regular Firefox, I'm getting the same issue with OpFor. :I
Logged

Matt

  • Administrator
  • Gonarch
  • *******
  • Offline Offline
  • Posts: 1755
    • View Profile
    • HL-Improvement
Re: Is there a site problem here?
« Reply #4 on: November 15, 2008, 01:39:44 AM »

Site is working fine for me, on all themes. Have you tried refreshing?
Logged

KylerAdams

  • A subtly invisible
  • Gonarch
  • ********
  • Offline Offline
  • Posts: 4253
    • View Profile
Re: Is there a site problem here?
« Reply #5 on: November 15, 2008, 01:42:27 AM »

Yes, yes actually I have. :I
Logged

Matt

  • Administrator
  • Gonarch
  • *******
  • Offline Offline
  • Posts: 1755
    • View Profile
    • HL-Improvement
Re: Is there a site problem here?
« Reply #6 on: November 15, 2008, 01:48:18 AM »

Any change now?
Logged

KylerAdams

  • A subtly invisible
  • Gonarch
  • ********
  • Offline Offline
  • Posts: 4253
    • View Profile
Re: Is there a site problem here?
« Reply #7 on: November 15, 2008, 01:54:45 AM »

Huh.

Fixed.

What'd ya do?
Logged

Matt

  • Administrator
  • Gonarch
  • *******
  • Offline Offline
  • Posts: 1755
    • View Profile
    • HL-Improvement
Re: Is there a site problem here?
« Reply #8 on: November 15, 2008, 02:09:48 AM »

Just changed the path to where the themes are. Nothing that should really have changed anything. I guess it was just IE being funny
Logged